Profi elosztó szekrény egyedi rendelésre

Elosztó szekrény

Egy családi ház villanyszerelése során több olyan dolog is van, ami azért kerül beépítésre a házba, mert technológiailag szükséges.
Ott van az a sok kötődoboz a falakban, amit aztán próbál a festő nyomtalanul eltüntetni.
A másik ilyen dolog, az elektromos elosztó szekrény, ami pedig még utólag sem tüntethető el.
Erre sincs gyakran szükségünk, mármint arra, hogy ott lássuk a falon. Persze ha valami leveri a biztosítékot, akkor azért jó, ha tudjuk, hol találjuk meg az elosztót.
Szóval mindenképp szükség van erre, és ha már így van, akkor érdemes minél esztétikusabbat választani.
Kisebb lakás esetén viszonylag kicsi az elektromos elosztó szekrény, sőt inkább elosztó dobozról beszélhetünk. Egy családi ház esetén már komolyabbra lehet szükség. Sőt, ahol esetleg intelligens ház vezérlésünk is lesz, ott pedig különösen nagy elosztó szekrények is szükségesek lehetnek, hogy elférjen benne minden komponense a rendszernek.

Az profibb villanyszerelők az ilyen szekrényeket nem is a helyszínen rakják össze, hanem a műhelyükben készítik el. A helyszínen pedig csak felszerelik és bekötik.
Még jobb megoldás lehet az, ha az egyedi igények alapján a szekrényt egy erre szakosodott vállalkozással vagy szakemberrel készíttetjük el. Az ilyen cégek minőségi komponensekből építik meg az elosztó szekrényt egyedi igényünk alapján.

Megosztás