Borotválkozás úriasan

Barber

A férfiak mindennapos feladata a borotválkozás.
Sokan nem szeretnek minden nap megborotválkozni, így előfordul, hogy borostásak pár napig, de aztán megintcsak jön az, hogy borotválkozni kell.

A borotválkozásnak több módja is van.
Ezek közül a legnépszerűbb: több pengés, kéremezőcsíkos borotva. A reklámok azt ígérik, hogy tökéletesen sima lesz az ember arca akár már egyszeri húzás után is, azonban ez nem mindig sikerül mindenkinek így, szóval van vele macera. Ráadásul azért nem árt egy kis borotvahab is a beavatkozáshoz, vagy legalább egy kis krémszappan, mert azok a keskeny kis krémezőcsíkok nem mindig teszik megfelelően a dolgukat.

A másik megoldás a borotválkozásra, az az elektromos borotva használata. Ennek is vannak előnyei és hátrányai is. Nem kell borotvahab, stb. Sőt, kisebb az esélye a sérülésnek is. Viszont nem is vágja le az elektromos borotva annyira rövidre az arcszőrzetet, mint egy hagyományos pengés borotva.

És van a legelegánsabb megoldás, amit pár évtizeddel ezelőtt még természetese volt, amikor felkeresel egy barber shopot Budapesten, és kérsz egy borotválást. Beülsz a barber székébe, és Ő tökéletesen megborotvál. Te csak ülsz, mint egy Úr, és várod, hogy elkészüljön. Ha szakállad van, akkor is vannak az arcon olyan területek, amit szükséges borotválni, így a szaállal sem kerülhető el ez a dolog teljesen.

Megosztás