A trendi haj nem álom többé

Barber

Mindig is voltak divatos frizurák, csak épp változik a divat, így mindig más számít trendinek. Ehhez viszont alkalmazkodni kell a fodrászoknak is, haladni kell a korral!
Azt gondolnák sokan, hogy a nagyon trendi frizurákat csak irtó drága sztár fodrászok tudnak elkészíteni, pedig nem így van.
Itt Budapesten, és egyre több nagyvárosban is megjelentek a Barber Shop-ok, azaz magyarul borbély üzletek, ahol kifejezetten férfi hajra specializálódott úgynevezett barberek készítenek férfi frizurákat.
Itt nincs lehetetlen, ha egy modern frizuráról van szó! Sőt, ami még jobb, hogy a barber nem csak a hajhoz, hanem minden arcszőrzethez is profin ért. Szóval Ő tud igazán jó vonalvezetésű borostát vagy szakállt kialakítani nekünk, ha épp arra is szükségünk lenne.
Szóval ma már nem lehet akadály egy divatos haj. Csak nézd ki valahol, hogy mit szeretnél. Ehhez jó hely lehet a barber shopok referencia képei, vagy épp az Instán egy celeb hajviselete, és már indulhatsz is a barberhez, aki aztán azt el is tudja készíteni neked!

Megosztás